Heb je tijd over? Dan is vrijwilligerswerk misschien iets voor jou!

Foto: Pixabay

RHEDEN – Heb je tijd over? Of zin om je tijd eens anders te besteden? Je bent van harte welkom bij een van de drie infopunten in de gemeente Rheden. Je kunt daar terecht met je vragen over vrijwilligerswerk of over het meedoen aan activiteiten.

In Velp is het infopunt op woensdag geopend van 9.00 – 12.00 uur in de inloopruimte van buurthuis De Poort. In Rheden kunnen belangstellenden het infopunt bezoeken op woensdag van 13.30 – 16.00 uur in dorpshuis Willem de Zwijger. Het infopunt in Dieren is op vrijdag van 9.00 – 12.00 uur in Mfc De Oase geopend.

Er is een medewerker van het Loket Vrijwillige Inzet & Sociale Activering aanwezig. Die kan u alle gewenste informatie geven. Ook is het mogelijk om via de laptop de digitale vacaturebank te bekijken en vacatures te zoeken, je in te schrijven als vrijwilliger of zelf vacatures te plaatsen.

Je kunt je ook laten informeren over de website WeHelpen.nl en je vraag of aanbod op die website plaatsen. WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren.

www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden.