Streeknieuws

Velpenaar (19) opgepakt met zakjes pillen

Foto: Facebook Politie Velp

VELP – Een 19-jarige man uit Velp is opgepakt, omdat hij verdacht wordt van het bezit van harddrugs. Hij had zakjes met verschillende soorten pillen.

Hij werd donderdag al aangehouden en is vrijdag weer vrijgelaten. Het Nederlands Forensisch Instituut moet uitzoeken of het inderdaad om harddrugs gaat.

De Velpenaar blijft in ieder geval tot die tijd verdachte in deze zaak.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten