Streeknieuws

Drukke avondspits in de regio Arnhem, lange files op A12

VELP – De avondspits was dinsdag extreem druk. Op de wegen in en rond Arnhem stonden lange files. Landelijk was het de drukste spits van het jaar. Op het drukste moment stond 556 kilometer file.

In de regio Arnhem was het met name druk op de snelweg A12 in de richting van Duitsland. Automobilisten kregen lange vertragingen voor hun kiezen. Ook op de Pleijroute was het bumper aan bumper rijden.

De drukte werd met name veroorzaakt door de regen en het vele verkeer op de weg.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten