Streeknieuws

Meer ruimte parkeerplaats bij Paviljoen De Posbank bij Rheden

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – De parkeerplaats bij Paviljoen De Posbank bij Rheden krijgt een opknapbeurt. Daardoor moet de capaciteit met ongeveer een kwart toenemen.

De werkzaamheden beginnen maandag 7 november. De parkeerplaats wordt verhard, opnieuw ingericht en er komt een rijrichtingaanduiding. Door efficiënter gebruik van de ruimte zal de capaciteit naar schatting toenemen met ongeveer een kwart.

Tijdens de werkzaamheden blijft een deel van de parkeerplaats open voor bezoekers. De werkzaamheden duren nog tot het einde van het jaar.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten