Verenigingen

Jubileumconcerten 120 jaar Rhedens Fanfare Corps

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Op zaterdag 5 en zondag 6 november vinden de jubileumconcerten plaats ter gelegenheid van het 120 jarig bestaan van het Rhedens Fanfare Corps in sporthal “De Hangmat” in Rheden.

Speciaal voor deze concerten heeft één van deze oud-leden, Jan Bosveld, een muziekstuk gecomponeerd over de historie van het Rhedens Fanfare Corps.

De ladyspeaker zal u tijdens het concert voorzien van de bijpassende verhaallijn over de historie van de vereniging, terwijl het orkest onder leiding staat van dirigent Harry van Bruggen. Na de succesvolle slagwerkconcerten van de afgelopen jaren zal de slagwerkgroep o.l.v. Ronald Loesink ook tijdens deze avond weer van zich laten horen met bijzondere werken.

Na de pauze wordt voor u de Popsical “Idolaat” ten gehore gebracht, hierbij wordt medewerking verleend door een combo en een aantal vocalisten. Kortom, het belooft een bijzonder gevarieerde muzikale avond te worden.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Coop in Rheden. Op zaterdag begint het concert om 20.00 uur en op zondag om 14.30 uur, een half uur eerder is sporthal “De Hangmat” voor u open.

Website: www.rhedensfanfarecorps.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten