Verenigingen

Altijd al de Afghaanse keuken willen proeven? Kok uit azc Velp geeft workshop

Foto: Pixabay

VELP – De Afghaanse chefkok Habib, die momenteel in het azc in Velp verblijft, nodigt mensen uit op dinsdag 8 november en donderdag 8 december om samen met hem Afghaanse gerechten voor te bereiden en samen op te eten. De kok wil graag zijn gasten kennis laten maken met de Afghaanse keuken.

Buurthuis De Poort aan de Van Heeckerenstraat 201 te Velp stelt gastvrij de keuken beschikbaar. De middagen vangen aan om 14.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur.

Altijd al eens Afghaanse gerechten willen proeven? Dan is dit de gelegenheid. Er wordt aan de deelnemers een vergoeding gevraagd van 7,50 euro per persoon per workshop. Belangstellenden kunnen zich of voor één of voor beiden workshopmiddagen opgeven. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Opgave kan bij: Ruth van de Wateringen via mailadres: ruthvandewateringen@coa.nl of via het tel.nr.: 088 – 71 54 100 / 06 216 528 02

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten