Streeknieuws

Politie krijgt 25 tips over beruchte Posbankmoord

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – De politie heeft tot nu toe 25 tips gekregen over de moord op Alex Wiegmink uit Drempt, ook wel de Posbankmoord genoemd. In het programma Opsporing Verzocht werd dinsdagavond een oproep gedaan.

In het programma werden nieuwe aanknopingspunten over de onopgeloste moord uit 2003 bekendgemaakt. Er werd verteld dat er gezocht wordt naar twee mannen uit de omgeving van het Brabantse Erp, waar de auto met daarin het verkoolde lichaam van Alex Wiegmink werd gevonden. Ook werd er een blauwe Audi 80 en een zwart mutsje getoond.

Dit zijn de nieuwe feiten in het onderzoek naar de Posbankmoord

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Alex Wiegmink werd in 2003 vermoord op de Posbank bij Rheden tijdens een rondje hardlopen. Later werd zijn auto gevonden in een natuurgebied in het Brabantse Erp. In de uitgebrande wagen lagen de stoffelijke resten van Wiegmink.

Een cold case team van de politie heeft opnieuw naar de zaak gekeken en kwam met nieuwe inzichten over de zaak.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Voor familie en vrienden is er weer hoop dat de zaak wordt opgelost.

Hardloopmaatje van Alex Wiegmink zet houten kruis terug bij boom op Posbank

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten