Verenigingen

De zandprinses komt naar de grote kerk in Velp

Foto: Pixabay

VELP – De zandprinses komt zondagavond 6 november naar de Grote Kerk in Velp, Kerkstraat 32.  De Zandprinses is de dochter van Gert Vijver, beter bekend als de zandtovenaar. Gert is regelmatig te zien op de TV en ook steeds vaker met zijn dochter Rosa, die als artiestennaam de Zandprinses heeft.

Beide vinden hun inspiratie in het Christelijke geloof en laten zich volledig leiden tijdens hun optreden door hun gevoel. Wat zij doen is dat zij op een glazenplaat met een lamp daaronder tekenen met fijn zand. Omdat er een camera boven hangt worden deze beelden overgebracht via de camera naar twee grote beeldschermen waarop de bezoekers precies kunnen volgen wat de artiest aan het tekenen is.

Vanaf 19.00 uur zal zij in een dienst optreden waarin zij de absolute hoofdrol is. U wordt van harte uitgenodigd, de toegang is gratis, echter wees op tijd, want er kunnen maar 400 mensen in de kerk. De Kerk gaat open om 18.15.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten