Streeknieuws

Broer van Alex Wiegmink weet pas drie dagen dat Alex is doodgeschoten

Peter Wiegmink in 2009 tijdens de Alex Memorial Loop op de Posbank. Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

RHEDEN – Alex Wiegmink uit Drempt werd in 2003 op de Posbank bij Rheden doodgeschoten. Dat vertelde zijn broer Peter Wiegmink woensdag op Radio Gelderland.

‘Wij wisten dat niet, want dat was daderinformatie’, zegt Wiegmink. Drie dagen geleden werd hij gebeld door een familierechercheur. Na ruim dertien jaar kreeg hij toen pas te horen hoe zijn broer om het leven werd gebracht.

In Opsporing Verzocht kwamen dinsdagavond nieuwe aanknopingspunten in het onderzoek naar de Posbankmoord naar buiten. Het waren allemaal details die voor Peter Wiegmink nieuw waren.

Het hele interview met Peter Wiegmink op Radio Gelderland.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten