‘Eindelijk is deze moord opgelost’, bordje neergelegd op Posbank

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een dag na de bekendmaking dat er twee mannen zijn aangehouden voor de Posbankmoord ligt er op de plek waar Alex Wiegmink is doodgeschoten een houten bordje. Daarop staat: ‘Eindelijk is deze moord opgelost. Hulde aan Peter R. de Vries en het cold case team.’

Het bordje is neergelegd door de trimgroep Aad Steylen. Alex Wiegmink uit Drempt was fanatiek hardloper en de 81-jarige Aad Steylen was zijn trainingsmaatje.

Eerder deze week legde Aad Steylen al het houten kruis neer dat elk jaar werd neergezet tijdens de Alex Memorial Loop. Deze hardloopwedstrijd werd tot 2013 elk jaar gehouden om te zorgen dat er aandacht bleef voor de moord. Bij het kruis legde hij ook een briefje met de tekst: ‘Zal het dan toch nog?’

Foto: Martin de Jongh
Foto: Martin de Jongh