Radar Uitvoering Oost houdt bijeenkomst langer zelfstandig wonen in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – In de raadszaal van de gemeente houdt welzijnsstichting Radar Uitvoering  Oost op donderdagmiddag 10 november een bijeenkomst voor senioren in Rozendaal. Onderwerp van de bijeenkomst is: langer zelfstandig thuiswonen.

Dit onderwerp wordt besproken in de vorm van een dialooggesprek, onder leiding van medewerkers van de organisatie Zorg Verandert. Naast bespreking van het thema, is er ook een presentatie van stichting STOER over haar activiteiten in Rozendaal.

Het programma begint om 14.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur. Het is fijn als u zich opgeeft, in verband met de“catering en de benodigde ruimte.

Opgeven kan bij de gemeente Rozendaal,  d.zijnen@rozendaal.nl.

Maar ook als u op het laatste moment besluit om de bijeenkomst bij te wonen, bent u van harte welkom!