Verenigingen

Gratis advies voor vrijwilligersorganisaties in de Oase Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Loket Vrijwilligerswerk biedt met een p.r. inloopcafé gratis advies zodat vrijwilligersorganisaties zich nog beter kunnen profileren.

Diverse communicatie-experts zijn dinsdagavond 8 november aanwezig in mfc De Oase in Dieren. Vrijwilligers kunnen met concrete vragen bij hen terecht tussen 19.30  en 21.00 uur.

Het p.r. inloopcafé biedt praktisch advies waardoor organisaties zich meer zichtbaar kunnen maken. De vragen kunnen gaan over het succesvol inzetten van social media (twitter, facebook en Linkedin), bloggen en website, maken van wervende teksten en ontwerpen van posters/lyers. Maar er kan tevens worden meegedacht over een campagne opzetten, slogans bedenken etc.

U kunt op een moment tussen 19.30 en 21.00 uur binnenlopen. Het is fijn dat u zelf uw laptop meeneemt zodat er adequaat meegedacht kan worden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten