Met pikanto, bier en chocolade vlucht winkeldief AH in Velp uit

Foto: Facebook Politie Velp

VELP – Met een tas vol boodschappen vluchtte een winkeldief donderdagmiddag de Albert Heijn aan de Hoofdstraat in Velp uit. De 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is later in de buurt aangehouden.

Een agent, die niet aan het werk was, zag de man rennen en het personeel van de supermarkt ging hem achterna. Onderweg verloor de winkeldief diverse levensmiddelen.

De agent had de man aangehouden, maar hij wist toch weer te vluchten. Nadat er meerdere eenheden van de politie ter plaats waren, kon de man bij een woning aan de Rozendaalselaan worden aangehouden. De man had bij de woning een fiets gestolen, mogelijk om zo uit de handen van de politie te blijven.

In de tas zaten onder meer chocolade, pikanto, bier en vla.