Streeknieuws

A348 van Rheden naar Velperbroek dit weekend dicht

Viaduct bij De Beemd in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – De snelweg A348 vanaf de afslag Rheden tot knooppunt Velperbroek zit dit weekend dicht.  De weg is afgesloten van zaterdagavond 18.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur. Richting Dieren blijft de A348 gewoon open.

De snelweg krijgt een nieuw laagje asfalt.  De werkzaamheden zijn onderdeel van de vervanging van twee viaducten bij Velp.

Het verkeer vanuit Dieren wordt omgeleid via de N338. Verkeer op de A348 richting Velperbroek kan ook via de afslag Rheden binnendoor naar Velp en Arnhem rijden. Alle omleidingen staan met borden aangegeven.

Vanwege de werkzaamheden is de ook oprit Velp richting Velperbroek afgesloten Er wordt dag en nacht doorgewerkt. Dat betekent dat omwonenden last kunnen hebben van freeswerkzaamheden en vrachtwagens.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten