Verenigingen

Herfstconcert Quercus en Wagenings Kleinkoor in de Oude Jan in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Op zondagmiddag 6 november om 15.30 uur geven blokfluitkwartet Quercus en het Wagenings Kleinkoor een concert in de Oude Jan, Kerkstraat 56 in Velp. Een van de musici van Quercus is Janneke Bron kerkelijk werker van de Protestantse gemeente in Velp.

Het Wagenings Kleinkoor is een vocaal ensemble met ongeveer 20 leden. Onder de artistieke leiding van dirigent Jan Maas zingen zij meerstemmige klassieke muziek. De programmakeuze is thematisch en varieert van gregoriaans, renaissance tot hedendaags. In dit herfstconcert ligt het accent op Spaanse muziek. Tomás Luis de Victoria  en Manuel Oltra komen aan bod, maar ook de Finse componist Einojuhani Rautavaara.

Gezamenlijk wordt Salve Regina van De Victoria uitgevoerd. Na afloop van het concert is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een drankje. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten