Onderwerp Internetcafé Bibliotheek Veluwezoom in Velp: foto’s

Foto: Pixabay

VELP – De bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 14 november van 10.00 tot 12.00 uur weer een internetcafé in Velp. De toegang is gratis.

Het onderwerp is: Hoe zet je foto’s van je smartphone of je tablet over naar je pc of anders-om. Foto’s kun je tegenwoordig met heel veel apparaten maken. Het is leuk om een foto die je met een tablet of smartphone hebt gemaakt te gebruiken voor bijvoorbeeld een mooi foto-album en het is makkelijker om het fotoalbum te maken op een PC.

Maar hoe krijgt u een foto of een aantal foto’s nu op die pc.  Een digitale coach van de Bibliotheek Veluwezoom laat u een aantal mogelijkheden zien.

Het internetcafé begint met koffie of thee (ongeveer 15 minuten). Daarna behandelen we 15 tot 20 minuten een thema en kunt u zelf aan de slag en vragen stellen. Deskundige vrijwilligers helpen u op weg op het World Wide Web (internet) en op de computer. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.