Verenigingen

Onderwerp Internetcafé Bibliotheek Veluwezoom in Velp: foto’s

Foto: Pixabay

VELP – De bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 14 november van 10.00 tot 12.00 uur weer een internetcafé in Velp. De toegang is gratis.

Het onderwerp is: Hoe zet je foto’s van je smartphone of je tablet over naar je pc of anders-om. Foto’s kun je tegenwoordig met heel veel apparaten maken. Het is leuk om een foto die je met een tablet of smartphone hebt gemaakt te gebruiken voor bijvoorbeeld een mooi foto-album en het is makkelijker om het fotoalbum te maken op een PC.

Maar hoe krijgt u een foto of een aantal foto’s nu op die pc.  Een digitale coach van de Bibliotheek Veluwezoom laat u een aantal mogelijkheden zien.

Het internetcafé begint met koffie of thee (ongeveer 15 minuten). Daarna behandelen we 15 tot 20 minuten een thema en kunt u zelf aan de slag en vragen stellen. Deskundige vrijwilligers helpen u op weg op het World Wide Web (internet) en op de computer. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

 

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten