Streeknieuws

Sfeervolle herdenkingsdienst op begraafplaats in Ellecom

Foto: Martin de Jongh

ELLECOM – De tweede editie van de sfeervolle herdenkingsdienst Sprankel Licht zaterdagavond in Ellecom was een succes. Het bestuur van Stichting tot Beheer van de Begraafplaats voor Ellecom en De Steeg had dit voor de tweede keer georganiseerd.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

De begraafplaats aan de Zutphensestraatweg werd verlicht met kaarsen, vuurkorven en fakkels. Er was een gang van boomfakkels gemaakt naar de begraafplaats naast het spoor. Naast het voorlezen van namen van overledenen klonk er muziek van blokfluitist Tirza Piepers en werden gedichten voorgedragen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

De bezoekers staken, bij hun bezoek aan een graf, een lichtje aan. Er werd daarna was er iets warms te drinken aangeboden. Rond 18.00 uur werd de herdenking afgesloten.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten