Verenigingen

Scouting Dieren zoekt nieuwe bevers

Foto: Pixabay

DIEREN – Scouting Dieren op Scoutcentrum de Geitenberg is op zoek naar nieuwe bevers. Bevers zijn kinderen in de leeftijd van 4,5 tot 7 jaar.

Er wordt iedere zaterdag veel dingen gedaan met de kinderen zoals  verschillende soorten spellen en andere activiteiten zoals koken, knutselen en andere uitdagende scoutingactiviteiten. Er is ook veel aandacht voor de natuur.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.scoutingdieren.nl of een mailtje sturen naar bevers@scoutingdieren.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten