Verenigingen

Lezing over disciplinering door digitalisering in de Serre van Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De filosofische kring, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Kerk in Rozendaal, houdt maandag 14 november weer een lezing in de Serre van Rozendaal, Kerklaan 15 van 20.00 – 22.00 uur.

Deze lezing gaat over disciplinering door digitalisering door Dr. Marcel Becker van de Radboud Universiteit in Nijmegen. De lezing gaat allereerst in op de vraag hoe erg dat eigenlijk is. Waarna we naar mogelijkheden zoeken hier goed mee om te gaan.

Nadere informatie over de andere lezingen staat op de website: www.dekerkvanrozendaal.nl/stichtingvrienden

Deelname tegen contante betaling aan de ingang  van 13 euro, houders van een studentenkaart (onder overlegging van dit document) betalen 5 euro, scholieren krijgen gratis toegang.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten