Streeknieuws

Sinterklaas maakt weer zijn opwachting in heel veel dorpen van de gemeente Rheden

Foto: Pixabay

VELP – Sinterklaas is weer in aantocht en doet ook de verschillende dorpen van de gemeente Rheden aan. Burgemeester en wethouders ontvangen de Goedheiligman en zijn gevolg op de volgende locaties. 

In Rheden komt hij op zaterdag 12 november aan. Na het kinderfeest in Partycentrum Zaal Ons Huis aan het Mr. B. van Leeuwenplein 7 vertrekken de kinderen om 12.00 uur in optocht naar de haven van Thomassen. Om 12.30 uur verwelkomt wethouder Haverkamp Sinterklaas bij de haven van Thomassen aan de Schaarweg in Rheden.

In Dieren op zondag 13 november.  Om 13.00 uur verwelkomt wethouder Pos Sinterklaas bij de veerstoep (Aan ’t Veer) in Dieren. Aansluitend begint de rondrit van de Sint en die eindigt bij Theothorne.

De Steeg op zaterdag 19 november. Om 13.30 uur verwelkomt wethouder mevr. Olland Sinterklaas in het haventje aan de Oversteeg aan de IJssel.  Aansluitend rijdt zij met de Sint naar het Parkhuis. 

In Velp op zaterdag 19 november. Om 16.30 uur ontvangt burgemeester mevr. Van Wingerden-Boers Sinterklaas bij de Overtuin in Velp, aansluitend rijdt zij met de Sint in een oldtimer naar het Oranjeplein voor een welkomstwoord.

In Spankeren zondag 20 november.Om 14.00 uur verwelkomt wethouder Vugts Sinterklaas bij de Kanaalbrug in Spankeren.

De sint hoopt dat er weer veel kinderen bij zijn aankomst aanwezig zullen zijn.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten