Streeknieuws

Eerste sneeuw op de Posbank bij Rheden gevallen

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Op de Posbank bij Rheden is woensdagochtend een klein beetje sneeuw gevallen. Dat is toch een moment: de eerste sneeuw van dit najaar in onze regio.

Fotograaf Martin de Jongh zag op een paar plekken op de Posbank al wat sneeuw liggen. Volgens MeteoGroup was het woensdagochtend in Gelderland en Overijssel op de hoger gelegen gebieden een beetje wit.

Ook woensdagavond kan er een vlokje sneeuw vallen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten