Streeknieuws

Urenlang geen treinen Arnhem-Dieren door aanrijding

Foto: Pixabay

DE STEEG – Tussen Arnhem en Dieren reden donderdag urenlang geen treinen. Ter hoogte van de Hoofdstraat in De Steeg was een aanrijding geweest.

Reizigers moesten rekening houden met een uur vertraging. Volgens NS reden de eerste treinen weer om 13.00 uur.

Reizigers tussen Deventer en Arnhem Centraal moesten reizen via Utrecht Centraal.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten