Streeknieuws

Acht leerlingen uit Velp ontbijten samen met de burgemeester

Foto: Facebook gemeente Rheden

DE STEEG – Acht leerlingen van de leerlingenraad van de Dalton Prins Bernhardschool uit Velp hadden donderdagochtend een speciaal ontbijt. Zij mochten samen met burgemeester Petra van Wingerden een eitje tikken op het gemeentehuis in De Steeg.

Het ontbijt werd gehouden vanwege het Nationaal Schoolontbijt, dat deze week in Nederland plaatsvindt. Met het ontbijtje op het gemeentehuis wil de burgemeester het belang van een gezond ontbijt onderstrepen.

De burgemeester betaalde symbolisch voor het ontbijt dat de kinderen meebrachten met een gift aan Jantje Beton, het goede doel van het Nationaal Schoolontbijt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten