Streeknieuws

Knüütergat heeft een nieuwe prins en prinses

Prins Rene 1 en prinses Yvonne van carnavalsvereniging De Heiknüüters in Rheden. Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Het Knüütergat, zoals het dorp Rheden met carnaval heet, heeft een nieuwe prins en prinses.

Prins Rene 1 en prinses Yvonne werden zaterdagavond tijdens de Prinsenavond van carnavalsvereniging De Heiknüüters in feestburcht Ons Huis gepresenteerd. Dat gebeurde op ludieke wijze. Zij kwamen aan in een caravan.

Het prinsenpaar neemt de sleutel van het dorp over van prins Thom 1 en prinses Marian.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten