Wandelen door de Imbosch waar damherten en edelherten hun domein hebben

Herfst bladeren
Foto: Pixabay

VELP – IVN Oost-Veluwezoom organiseert zondag 20 november 2016 een wandeling door de Imbosch. De start is om 13:00 uur op de parkeerplaats aan de weg naar de brandtoren bij ANWB paddenstoel 21064, Beekhuizenseweg in Velp. Trek goed schoeisel aan, want we gaan ongeveer 11 kilometer lopen en blijven ruim drie uur weg.

De wandeling is alleen bedoeld voor volwassenen. De dagen korten. De bladeren vallen. De kou dringt zich op aan boom en dier. De Imbosch maakt zich klaar voor de winter. De Imbosch, ver verwijderd van dorpen, steden en wegen..  

Waar de stilte intens is. Waar damherten, edelherten en ander wild hun domein hebben. Waar lanen uit het niets verschijnen, en er ook weer in verdwijnen. Kom het  beleven samen met de gidsen van IVN Oost-Veluwezoom.

Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.