Bazaar levert 14.000 euro op voor isolatie Ontmoetingskerk Dieren

Foto: Ontmoetingskerk Dieren

DIEREN – Onder het motto ‘de bazaar gaat voor CO2 neutraal, (glas-) isolatie staat centraal’ was het vrijdagavond en zaterdag een drukte van belang in de Ontmoetingskerk in Dieren.

De tweejaarlijkse Bazaar trok veel bezoekers uit Dieren en omstreken. Mede dankzij de medewerking van de vele vrijwilligers en de komst van vele koopjesjagers is de voorlopige opbrengst van de Bazaar dit jaar 14.000! De opbrengst wordt ingezet voor isolerende maatregelen in de kerk.

Jongeren hebben zaterdag een dominobaan opgezet en voor 1 euro kon men raden hoeveel stenen er ’s middags zouden omvallen. Het werden er ruim 1300! Naast de vele kramen met allerhande spullen ontbraken natuurlijk de traditionele bazaar activiteiten niet zoals het Rad van Avontuur met veel door plaatselijke bedrijven, winkeliers en culturele instellingen gesponsorde prijzen. Druk was het op het (overdekte) horecaplein waar men genoot van heerlijke zoete en hartige gerechten.

Als slot van de Bazaar werd er zaterdagmiddag de trekking van de grote verloting gehouden. De hoofdprijs, een gloednieuwe ALBA-fiets, werd gewonnen door mevrouw Bokhoven. Aangezien zij niet aanwezig was is de fiets de volgende dag in de Ontmoetingskerk aan haar overhandigd. Daarnaast vielen er mooie prijzen op andere lotnummers.