Streeknieuws

Graven tunnelbak Traverse Dieren begonnen, foto’s vanuit de lucht

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Bij het station in Dieren is begonnen met het graven van de tunnelbak. De werkzaamheden zijn onderdeel van Traverse Dieren, het project om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren.

Het verkeer in Dieren loopt nu regelmatig vast tijdens de spits en met een 600 meter lange tunnelbak moet dit tot het verleden behoren. Daarnaast gaat het hele stationsgebied op de schop.

Het hele project moet in 2019 klaar zijn. Hieronder foto’s vanuit de lucht van de eerste graafwerkzaamheden voor de tunnelbak.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten