Verenigingen

Roué Verveer treedt op met zijn programma Op het laaste moment bij RhederArt in Dieren

Foto: Rheder Art

DIEREN-  In de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren treedt zaterdag 19 november cabaretier Roué Verveer op met zijn programma ‘Op het laatste moment’. Hij is te gast bij Theater RhederArt in Dieren.

Het is alweer zijn zevende voorstelling. Hij staat bekend om zijn enthousiaste, soms driftige, speelstijl en zijn improvisatietalent. Onderwerpen die hij meestal bespreekt, zijn de Surinaamse cultuur (en het contrast met de Nederlandse) en de liefde. Hij was eerder te gast bij RhederArt.

Aanvang 20.00 uur. Kaarten en meer informatie via www.rhederart.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten