Taart voor Velpse verzorgingshuizen bij opening vernieuwde winkel van juwelier Aalbers

Foto: Pixabay

VELP – De vernieuwde winkel van juwelier Aalbers in Velp is woensdag  geopend en tegelijkertijd werd het 70-jarig bestaan gevierd. De opening van de nieuwe winkel is gedaan door burgemeester Petra van Wingerden door het aansnijden van een taart.

Aan de bewoners van de Velpse verzorgingshuizen werd ook taart uitgedeeld omdat veel van deze bewoners al sinds de beginjaren in 1946 een band hebben met het juweliershuis. Zij werden woensdag, net als de klanten in de winkel, getrakteerd op een gebakje bij de koffie.

In 1953 werd het huidige pand aan de Hoofdstraat 206 betrokken, waar na verschillende verbouwingen nu de geheel vernieuwde winkel wordt geopend. De afgelopen drie weken heeft het Velpse juweliershuis een ware metamorfose ondergaan.