Streeknieuws

Taart voor Velpse verzorgingshuizen bij opening vernieuwde winkel van juwelier Aalbers

Foto: Pixabay

VELP – De vernieuwde winkel van juwelier Aalbers in Velp is woensdag  geopend en tegelijkertijd werd het 70-jarig bestaan gevierd. De opening van de nieuwe winkel is gedaan door burgemeester Petra van Wingerden door het aansnijden van een taart.

Aan de bewoners van de Velpse verzorgingshuizen werd ook taart uitgedeeld omdat veel van deze bewoners al sinds de beginjaren in 1946 een band hebben met het juweliershuis. Zij werden woensdag, net als de klanten in de winkel, getrakteerd op een gebakje bij de koffie.

In 1953 werd het huidige pand aan de Hoofdstraat 206 betrokken, waar na verschillende verbouwingen nu de geheel vernieuwde winkel wordt geopend. De afgelopen drie weken heeft het Velpse juweliershuis een ware metamorfose ondergaan.  

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten