Auticafé houdt Papualezing in de Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Op vrijdag 25 november is er bij het Auticafé een lezing van Otto Vaessen. De lezing begint om 19.15 uur in het Inloophuis op de 1e etage van de Oase en is open om 18.45 uur. Na de lezing is er ruimte om vragen te stellen.

Papua door de ogen van een autist gaat over zijn ervaringen als autist tijdens zijn reis door Papua. Het is een themabijeenkomst van het Auticafé Dieren. Zij organiseren tweewekelijks bijeenkomsten voor mensen met autisme.

Gelet op het speciale karakter van deze avond zijn ook andere belangstellenden die positief tegenover autisme staan, welkom. De volgende Auticafés zijn op de vrijdagen 9 en 23 december en dan weer gewoon in Pand 31.

De entree is twee euro inclusief koffie, thee, fris en wat lekkers. Voor meer informatie over het Auticafé of over deze lezing kunt u contact opnemen door te mailen naar auticafe.dieren@gmail.com.