Streeknieuws

Schuine boom boven weg weggehaald, Posbank weer bereikbaar

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – De boom van ongeveer veertien meter op de Posbank bij De Steeg, die schuin boven de weg hing, is weggehaald. Dat meldt de gemeente Rheden. De Posbank is daardoor via De Steeg weer bereikbaar.

Door de storm van zondag was een boom schuin boven de weg komen te hangen en leunde op een andere boom.

Daardoor was de Diepesteeg bij De Steeg sinds zondag afgesloten, maar maandagmiddag werd de weg weer vrijgegeven.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten