Inwoners Velp kunnen bij keet terecht met vragen, zorgen of tips over hun wijk

Velperbroekcircuit. Foto: Studio Rheden

VELP – Inwoners van Velp met vragen, zorgen of tips over hun wijk, kunnen die kwijt bij een keet van het project Ik buurt mee! De keet komt drie dagen op diverse plekken in Velp te staan.

Ik buurt mee! is een project van onder meer Vivare, Radar Uitvoering, politie en de gemeente Rheden om samen met de inwoners de buurt socialer, prettiger en veiliger te maken.  Het Ik buurt mee! Team neemt iedere keer verschillende deskundigen mee.

De keet van Ik buurt mee! staat op de volgende dagen in Velp:

Kemphaanplein in Velp
Dinsdag 29 november staat de keet van Ik buurt mee! van 13.00 uur tot 17.00 uur op het Kemphaanplein in Velp. Buurtbewoners kunnen tijdens deze middag vragen stellen over zorg en welzijn en ondersteuning, afval, milieu en geluidsoverlast.

Straatweide in Velp
Dinsdag 6 december staat de keet van Ik buurt mee! van 13.00 uur tot 17.00 uur op de Straatweide in Velp. Buurtbewoners kunnen tijdens deze middag vragen stellen over zorg en welzijn en ondersteuning, afval, milieu en geluidsoverlast, vragen en ideeën en initiatieven voor de wijk en openbaar groen.

Overtuin in Velp
Donderdag 15 december staat de Ik buurt mee! keet van 9.30 uur tot 13.00 uur op de Overtuin in Velp. Buurtbewoners kunnen tijdens deze middag vragen stellen over zorg en welzijn en ondersteuning; afval, milieu en geluidsoverlast, vragen en ideeën en initiatieven voor de wijk, verkeer en vervoer.