Streeknieuws

De Blaospiepkes in Velp heeft een nieuw prinsenpaar

Foto: Carnavalsvereniging Blaospiepkes in Velp

VELP – Carnavalsvereniging De Blaospiepkes in Velp heeft een nieuw prinsenpaar: prins Harry de 1ste met prinses Wanda.

Zaterdag was het moment daar om de nieuwe prins van de vereniging te onthullen, onder begeleiding van de raadsleden werd er een kist na binnen gebracht waaruit prins Harry de 1ste met prinses Wanda kwam.

Hier bleef het niet bij, het prinsenpaar wordt dit jaar ondersteund door jeugdprinses Daniëlle met Adjudante Claudia.

Foto: Carnavalsvereniging Blaospiepkes in Velp

Foto: Carnavalsvereniging Blaospiepkes in Velp

Na installatie van het nieuwe prinsenpaar waren er nog verschillende optredens van onder andere de dansgarde en aantal raadsleden, ook werden er nog een aantal onderscheiding van het nieuwe prinsenpaar uitgereikt.

Na het officiële programma werd tot in de late uurtjes volop gehost en polonaise gelopen.

Foto: Carnavalsvereniging Blaospiepkes in Velp

Foto: Carnavalsvereniging Blaospiepkes in Velp

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten