Streeknieuws

Wat is het koud! Mooie zonsopkomst

Foto: Martin de Jongh

VELP – Het was in de nacht van maandag op dinsdag erg koud in onze regio. De temperatuur zat naar ongeveer -7 graden en dat betekende vroeg in de ochtend de autoruiten krabben.

Overigens is het niet verstandig om het krabben een beetje af te raffelen in de ochtend. Niet alleen voor je veiligheid. Als je door de politie betrapt wordt kun je zomaar een boete van 230 euro krijgen.

Het was dinsdagochtend kraakhelder en daardoor was er een schitterende zonsopkomst te zien. En dat leverde mooie plaatjes op.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten