Streeknieuws

Het Rhedens springt op de fiets en komt in actie voor Serious Request

Domien Verschuuren en Frank van der Lende. Foto: NPO Radio 3FM

DIEREN – Het Rhedens in Dieren gaat geld inzamelen voor Serious Request, het glazen huis van de radiozender 3FM. Op woensdag 21 december wordt er in de aula een spinningmarathon gehouden.

Van 7.00 tot 19.00 uur worden dertig spinningbikes bezet door leerlingen en medewerkers van Het Rhedens. Vanaf 5 december gaan zij proberen om sponsors binnen te halen om zoveel mogelijk geld binnen te halen.

De leerlingen die het hoogste bedrag weten op te halen mogen donderdag 22 december het geld overhandigen bij het glazen huis, dat dit jaar in Breda staat. Dit jaar gaat het geld van Serious Request naar kindersterfte door longontsteking.

Klik hier voor de actiepagina van Het Rhedens bij Serious Request.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten