Streeknieuws

Jongens (17) in Velp bedreigd met vuurwapen en beroofd

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Twee jongens van 17 jaar uit Rheden zijn op de Zutphensestraatweg in Velp bedreigd met een vuurwapen en beroofd van een scooter, telefoon en laptop.

Bij de rotonde sprongen woensdagavond twee jongens de weg op en hielden de twee tegen. Onder bedreiging van een vuurwapen moesten ze de scooter, de telefoon en een tas met daarin een laptop afgeven. . Daarna vluchtten de verdachten in de richting van Velp.

De gestolen telefoon werd later teruggevonden op de Rembrandtlaan in Velp. De scooter is gevonden op een zandpad bij de Biesdelselaan.

De politie zoekt mensen die iets gezien hebben van de beroving.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten