Streeknieuws

Politie zoekt mannen die hoesjes stelen uit Bruna in Velp

Foto: archief Studio Rheden

VELP – De politie zoekt twee mannen die in boekhandel Bruna aan de Hoofdstraat in Velp creditcardhouders zouden hebben gestolen. In het programma Bureau GLD werden de signalementen van twee stevige mannen vrijgegeven.

De twee zouden op 24 oktober meer dan tien creditcardhouders hebben gestolen met een waarde van meer dan 350 euro. De ene man zou het personeel hebben afgeleid en de ander zou de hoesjes hebben gepakt. Het personeel kwam er pas achter na het kijken van de bewakingsbeelden.

De politie vraagt mensen die de mannen herkennen de politie te bellen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten