Streeknieuws

Dieven Bruna in Velp melden zich bij de politie

Foto: Pixabay

VELP – De twee mannen die werden gezocht na een diefstal in de Bruna aan de Hoofdstraat in Velp zijn aangehouden. De mannen gingen zelf naar de politie nadat woensdag in het programma Bureau GLD van Omroep Gelderland bewakingsbeelden waren te zien waren.

De twee zouden op 24 oktober meer dan tien creditcardhouders hebben gestolen met een waarde van meer dan 350 euro. De ene man zou het personeel hebben afgeleid en de ander zou de hoesjes hebben gepakt. Het personeel kwam er pas achter na het kijken van de bewakingsbeelden.

Nadat de twee mannen zichzelf hadden herkend op de beelden in Bureau GLD stapten ze naar de politie.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten