Streeknieuws

Een dag na de brand: dit is er over van de hooischuur in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een dag na de verwoestende brand in een hooischuur aan de Roggeweg in Rheden is de schade goed te zien. Er is weinig meer van de schuur over. Ook twee auto’s die in de schuur stonden zijn volledig verwoest.

De brand brak donderdagavond uit. De vlammen sloegen uit het dak. Omwonenden moesten de hele avond ramen en deuren gesloten houden vanwege de grote rookwolken.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Bij de brand is asbest vrijgekomen, maar dit is volgens de brandweer minimaal en alleen in de directe omgeving. Toch is de omgeving van de schuur met linten afgezet.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten