Streeknieuws

Drukke ochtendspits in de regio door verkeersongeval A12

Velperbroekcircuit. Foto: Studio Rheden

VELP – De ochtendspits was maandagochtend voor veel automobilisten geen pretje. Er stonden lange files door een verkeersongeval op de A12 bij Arnhem. Bij knooppunt Grijsoord waren meerdere auto’s en twee vrachtwagens op elkaar gebotst.

Daardoor stond er op het hoogtepunt vanaf de Duitse grens een file van 18 kilometer. Ook op de A50 vanuit Apeldoorn was er geen doorkomen aan.

Verder stond de A348 naar Velperbroek vast en daardoor ontstond er ook file op de wegen door de dorpen Rheden en Velp.

Pas rond 08:30 uur was de A12 weer vrij en namen de files af.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten