Verenigingen

Kerstdiner Het Rhedens Maal in het Dorpshuis Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – In het dorpshuis in Rheden is op  woensdag 21 december weer het traditionele Kerstdiner van Het Rhedens Maal.  De aanvang van het diner is om 17.30 uur.

De gasten zullen dan een heerlijk 5 gangen menu geserveerd krijgen door de vrijwilligers van Het Rhedens Maal. Naast de vaste gasten die de gebruikelijke prijs betalen zijn ook andere gasten van harte welkom, zij betalen slechts € 8,- voor dit heerlijke diner.

Opgave is noodzakelijk voor maandag 19 december, dat kan door te bellen naar Marleen Noorland 0620168808.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten