Streeknieuws

Groenhorst in Velp niet meer beste groene school

Foto: Google Streetview

VELP – Het Groenhorst in Velp is niet meer de beste groene school van Nederland. De afgelopen zes jaar stond de mbo-school op nummer één, maar dit jaar moet het Groenhorst het met een tweede plek doen in de Keuzegids MBO 2017.

‘Van alle AOC’s (Agrarisch Opleidingscentrum) geven mbo’ers van Groenhorst hun school (7,2) en hun opleiding (7,3) het hoogste rapportcijfer. Dat is een mooie prestatie, zeker als je bedenkt dat het mbo van Groenhorst afgelopen jaar met 4,7% is gegroeid. Het overall resultaat van Groenhorst blijft goed,’ zegt Hans van Groezen, beleidsmedewerker kwaliteitszorg.

Als verbeterpunten gaven deelnemers aan dat de schoolorganisatie op onderdelen beter kan. Hetzelfde geldt voor de schoolbegeleiding tijdens praktijkstages. ‘Dit zijn duidelijke signalen waarmee we aan de slag gaan’, aldus Van Groezen.

Het Groenhorst zit, naast Velp, ook in Almere, Barneveld, Dronten, Ede, Emmeloord en Nijkerk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten