Streeknieuws

Na een week zoeken nog geen spoor van vermiste vrouw (78) uit Dieren

Foto: Facebook Politie Dieren

DIEREN – Na een week zoeken is de vermiste 78-jarige vrouw uit Dieren nog niet gevonden. De vrouw liep vorige week dinsdag zonder jas weg uit zorginstelling de Oude Plantaan aan de Zutphensestraatweg in Dieren.

Er werd gezocht met een politiehelikopter en speurhonden. Verder werd Burgernet ingezet. Een oproep op de Facebookpagina van de politie in Dieren is al duizenden keren gedeeld.

De vermiste vrouw heeft een smal postuur en is ongeveer 1.70 meter groot. Zij draagt vermoedelijk een blauwe trui met daaronder een donkere pantalon.
Waarschijnlijk draagt ze geen (winter)jas.

Het zou volgens de politie wel kunnen dat ze een bruin fleecejack draagt. De vrouw loopt een beetje voorover gebogen.

De politie vraagt om direct 112 te bellen als de vrouw wordt gezien.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten