Streeknieuws

Brievenbus opgeblazen door zwaar vuurwerk in Rheden

Foto: Facebook Politie Rheden Rozendaal

RHEDEN – Aan de de Arnhemseweg in Rheden is zaterdagavond door middel van zwaar vuurwerk een brievenbus opgeblazen. Dat meld de politie op facebook.

Hierbij werden drie ramen vernield. De bewoonster was in het huis aanwezig tijdens de vernieling en hierdoor erg geschrokken.

Heeft u iets gezien of gehoord. Of heeft u meer informatie dan hoort de politie dit graag. Melden kan via het algemene nummer 0900-8844. Wilt u iets anoniem melden dan kan dit via Meld misdaad anoniem op telefoonnummer 0800-7000

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten