Vrijwilligersprijzen uitgereikt in Dieren! Vrijwilligers werden in het zonnetje gezet

Foto: Pixabay

DIEREN – In Theothorne in Dieren zijn zaterdagavond de vrijwilligersprijzen uitgereikt. In vier categorieën werden prijzen uitgereikt tijdens een speciale avond. De prijs is bedoeld om vrijwilligers die actief zijn in de gemeenten Rheden en Rozendaal in het zonnetje te zetten.

In de categorie vrijwilliger tot en met 35 jaar is Thijs van Baal de winnaar van de prijs geworden. Hij ontving uit handen van een van de juryleden een symbolisch beeldje en een geldprijs van 400 euro te besteden aan activiteiten van de Buurtvereniging Stenfert.

De Noud Linders, vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk gemeente Rheden, heeft de prijs in ontvangst mogen nemen voor de categorie individuele vrijwilliger van 36 jaar of ouder.

Als groep wonnen de vrijwilligers van het Zwembad De Hangmat in Rheden het beeldje met geldprijs. De prijs in de categorie vrijwilligersorganisatie ging tenslotte naar de Stichting Sportinstuif Gehandicapten.

De andere genomineerden waren per categorie ook: individuele vrijwilliger tot 35 jaar, Sven Veldhuis en Mika Palm; individuele vrijwilliger ouder dan 36 jaar, Marion Hakkert en Betsie Dam; groep vrijwilligers Rhedense Schaapskudde en Voedselbank Velp, uitgiftepunt De Hoeksteen; vrijwilligersorganisatie Stichting Hospice Rozenheuvel en Stichting Rheden op de Kaart.

RadarUitvoering Oost organiseerde het evenement.