Streeknieuws

Grote ruit vernield op De Beemd in Velp

Foto: Facebook Politie Velp

VELP – Bij een bedrijf op bedrijventerrein De Beemd in Velp is een grote ruit vernield.  

Dit moet volgens de politie ergens tussen zaterdag 19.00 uur en zondag 13.30 uur gebeurd zijn. Er is nog niemand aangehouden.

De politie hoopt dat er mensen zijn die iets gezien hebben. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Ook gaat de politie camerabeelden bekijken.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten