Streeknieuws

Verkeersongeval bij Velperbroek: A12 richting Duitsland tijdje dicht

Foto: Rijkswaterstaat

VELP – Door een verkeersongeval bij het Velperbroekcircuit was de snelweg A12 richting Duitsland maandag tijdens de avondspits een tijdje afgesloten.

Het verkeer werd omgeleid via af- en toerit. De afsluiting zorgde voor een lange file bij Arnhem  en Velp. Rond 18.30 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten