Verenigingen

In café d’Oranjeboom in Velp speelt Eastwood heerlijke dansbare muziek in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Op vrijdag 23 december geeft de welbekende band Eastwood een kerstshow in café d’Oranjeboom in de Oranjestraat in Velp. De kerst gaat dan goed van start met heerlijk dansbare muziek.

Inmiddels is Eastwood een begrip in café d’Oranjeboom. Ze spelen een avondvullend programma met de beste classics uit de jaren ’60 en ’70, maar zullen dit ook zeker afwisselen met de bekende hits van nu.

Het café is open vanaf 16:00 uur en Eastwood zal vanaf 20:00 uur beginnen te spelen. De entree is gratis en iedereen is welkom, dus neem ook gerust uw vrienden en kennissen mee die van goede muziek houden onder het genot van een lekker drankje.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten