Verenigingen

Inloophuis in Dieren is ook open tijdens de feestdagen

Foto: Pixabay

DIEREN – Het Inloophuis in Dieren is ook tijdens de feestdagen geopend. De vaste openingstijden worden aangehouden. Daarnaast is er een extra openstelling op kerstavond zaterdag 24 december. Dan worden er spelletjes gedaan,  gezamenlijk film kijken of gewoon binnenlopen voor een praatje.

Zondag 25 december is het open van 13.30 tot 15.30 uur.  Aansluitend is er voor degenen die zich hebben aangemeld een kerstdiner.

Op maandag 26 december is het geopend van 10.00 tot 12.30 uur.  Tijdens de jaarwisseling kan men er terecht op zaterdag 31 december van 10.00 tot 12.30 uur en op nieuwjaarsdag van 13.30 tot 15.30 uur.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten