Streeknieuws

212 meldingen van vuurwerkoverlast in Rheden en Rozendaal

Foto: Pixabay

VELP – Bij het Meldpunt Vuurwerkoverlast zijn in totaal 212 meldingen uit de gemeenten Rheden en Rozendaal binnengekomen.

Met 209 kwamen de meeste uit de gemeente Rheden. Uitgesplitst per dorp staat Dieren bovenaan, gevolgd door Velp en Rheden. Uit de andere dorpen van de gemeente Rheden kwam slechts een enkele melding. Uit de gemeente Rozendaal kwamen drie meldingen van vuurwerkoverlast.

De meeste meldingen gingen over harde knallen door vuurwerk. Daarna kwam overlast voor dieren door vuurwerk.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten